De koude voorgerechten : | ||
Russisch ei | personen | |
Hawaiaans ei | personen | |
Meloen met rauwe hesp | personen | |
Tomaat met garnalen | personen | |
Garnalencocktail | personen | |
Krabcocktail | personen | |
Gazpacho van tomaat met mozzarella | personen | |
Gerookte zalm met toast | personen | |
Gazpacho van lamszadel met fijne groenten en mosterdsaus | personen | |
Gazpacho van varkenshaasje met fijne groenten en een vinaigrette | personen | |
Asperges op Vlaamse wijze (enkel in seizoen) | personen | |
De soepen : | ||
Tomatenroomsoep met balletjes | personen | |
Heldere kippensoep | personen | |
Aspergeroomsoep | personen | |
Paprikaroomsoep | personen | |
Champignonroomsoep | personen | |
Bloemkoolroomsoep | personen | |
Broccoliroomsoep | personen | |
Waterkersroomsoep | personen | |
Witloofroomsoep | personen | |
Bieslookroomsoep | personen | |
De speciale soepen : | ||
Ossenstaart Consommé | personen | |
Goulashsoep | personen | |
Lamsbouillon met fijne groenten | personen | |
Bosduivenbouillon met champignonmengeling | personen | |
De vissoepen : | ||
Heldere vissoep met fijne groenten | personen | |
Mossel-roomsoep | personen | |
Garnalen-roomsoep | personen | |
Kreeften-roomsoep | personen | |
De maaltijdsoepen : | ||
Vlaamse hutsepot | personen | |
Minestrone | personen | |
Hongaarse goulashsoep | personen | |
Bouillabaisse van vis | personen | |
De tussengerechten : | ||
Videepasteitje | personen | |
St. Jacobsschelp | personen | |
Oostends pasteitje | personen | |
Zalmmoot in bladerdeeg met broccolisaus | personen | |
Gevulde flensjes | personen | |
Huisbereide kaaskroketten | personen | |
Huisbereide garnaalkroketten | personen | |
Ei Florentine | personen | |
Gemengde saté met zoet-zuresaus | personen | |
Mosselschelpjes met sauzen naar keuze | personen | |
Scampispies met saus naar keuze | personen | |
De hoofdschotels (varkensvlees) : | ||
Varkensgebraad | personen | |
Varkenshaasje | personen | |
Orloffgebraad | personen | |
Stoofvlees | personen | |
Boulletjes | personen | |
Vleesribben | personen | |
Varkenslapjes | personen | |
Kotelet | personen | |
Spiering | personen | |
Spek | personen | |
Saté | personen | |
De hoofdschotels (Runds/kalfsvlees) : | ||
Rosbief | personen | |
Biefstuk | personen | |
Rundertong | personen | |
Goulash | personen | |
Entre cote | personen | |
Rundervinken | personen | |
Tartaar | personen | |
Kalfslap | personen | |
Kalfszwezerik | personen | |
Rib Eye | personen | |
Saté | personen | |
De hoofdschotels (Gevogelte) : | ||
Kippeborstfilet | personen | |
Kippeboutjes | personen | |
Kalkoenlapje | personen | |
Gemengde saté | personen | |
Eendeborstfilet | personen | |
Fazant | personen | |
Duif | personen | |
Patrijs | personen | |
Parelhoen | personen | |
Kwartel | personen | |
De hoofdschotels (Andere) : | ||
Lamszadel | personen | |
Lamskroon | personen | |
Lamskotelet | personen | |
Lamsstoofpotje | personen | |
Hertenfilet | personen | |
Everzwijn | personen | |
Konijn | personen | |
Hazenrug | personen | |
De hoofdschotels (Vis) : | ||
Zeetong | personen | |
Kabeljauw | personen | |
Tongrolletjes | personen | |
Vispannetje | personen | |
Scampi (7) | personen | |
Langoustine | personen | |
Kreeft | personen | |
Schar | personen | |
Schol | personen | |
Zalm | personen | |
Mosselen | personen | |
Aardappelbereidingen : | ||
Gekookte aardappelen | personen | |
Kroketten | personen | |
Puree | personen | |
Duchesse | personen | |
Frieten | personen | |
Dauphine | personen | |
Pasta/rijst : | ||
Spirelli | personen | |
Macaroni | personen | |
Tagliatelli | personen | |
Spaghetti | personen | |
Rijst | personen | |
Groenten : | ||
Erwten en wortelen | personen | |
Wortelen | personen | |
Boontjes | personen | |
Asperges (in het seizoen) | personen | |
Witloof (in het seizoen) | personen | |
Witte kool | personen | |
Rode kool | personen | |
Sla | personen | |
Bloemkool | personen | |
Broccoli | personen | |
Prei | personen | |
Spinazie | personen | |
Gevulde champignons | personen | |
Spruiten | personen | |
Schorseneren | personen | |
Witte bonen | personen | |
Andijvie | personen | |
Tomaten uit de oven | personen | |
Ratatouille | personen | |
Gestoofde erwten op Franse wijze | personen | |
Rode biet | personen | |
Sauzen : | ||
Vleesjus | personen | |
Champignonsaus | personen | |
Peperroomsaus | personen | |
Dragonsaus | personen | |
Jagersaus | personen | |
Bearnaise | personen | |
Bechamel | personen | |
Mornay | personen | |
Madeira | personen | |
Rode wijnsaus | personen | |
Tomatensaus | personen | |
Currysaus | personen | |
Mosterdsaus | personen | |
Sinaasappelsaus | personen | |
Paprikasaus | personen | |
Kreeftensaus | personen | |
Witte wijnsaus | personen | |
Zoet-zuresaus | personen | |
Botersaus | personen | |
Hollandaise | personen | |
Garnalensaus | personen | |
Normandische saus | personen | |
Stroganoff | personen | |
Preisaus | personen | |
Looksaus | personen | |
Thijmsaus | personen | |
Desserten : | ||
Crêpes allerlei | personen | |
Ijsboek, ijslam, ijstaart | personen | |
Rijstpap | personen | |
Bavarois van vruchten | personen | |
Flan caramel | personen | |
Crème brûlée | personen | |
Pêche Melba | personen | |
Verse fruitsla | personen | |
Negresco | personen | |
Chocomousse | personen | |
Pallet van de chef (verrassingsbord) | personen |