U kan hier zelf uw menu samenstellen doormailen naar Blue-stone blue-stone.catering@hotmail.com .
Wij zullen u dan zo snel mogelijk de prijs mailen.


De koude voorgerechten :

Russisch ei  personen 
Hawaiaans ei  personen 
Meloen met rauwe hesp  personen 
Tomaat met garnalen  personen 
Garnalencocktail  personen 
Krabcocktail  personen 
Gazpacho van tomaat met mozzarella  personen 
Gerookte zalm met toast  personen 
Gazpacho van lamszadel met fijne groenten en mosterdsaus  personen 
Gazpacho van varkenshaasje met fijne groenten en een vinaigrette  personen 
Asperges op Vlaamse wijze (enkel in seizoen)  personen 

De soepen :

Tomatenroomsoep met balletjes  personen 
Heldere kippensoep  personen 
Aspergeroomsoep  personen 
Paprikaroomsoep  personen 
Champignonroomsoep  personen 
Bloemkoolroomsoep  personen 
Broccoliroomsoep  personen 
Waterkersroomsoep  personen 
Witloofroomsoep  personen 
Bieslookroomsoep  personen 

De speciale soepen :

Ossenstaart Consommé  personen 
Goulashsoep  personen 
Lamsbouillon met fijne groenten  personen 
Bosduivenbouillon met champignonmengeling  personen 

De vissoepen :

Heldere vissoep met fijne groenten  personen 
Mossel-roomsoep  personen 
Garnalen-roomsoep  personen 
Kreeften-roomsoep  personen 

De maaltijdsoepen :

Vlaamse hutsepot  personen 
Minestrone  personen 
Hongaarse goulashsoep  personen 
Bouillabaisse van vis  personen 

De tussengerechten :

Videepasteitje  personen 
St. Jacobsschelp  personen 
Oostends pasteitje  personen 
Zalmmoot in bladerdeeg met broccolisaus  personen 
Gevulde flensjes  personen 
Huisbereide kaaskroketten  personen 
Huisbereide garnaalkroketten  personen 
Ei Florentine  personen 
Gemengde saté met zoet-zuresaus  personen 
Mosselschelpjes met sauzen naar keuze  personen 
Scampispies met saus naar keuze  personen 

De hoofdschotels (varkensvlees) :

Varkensgebraad  personen 
Varkenshaasje  personen 
Orloffgebraad  personen 
Stoofvlees  personen 
Boulletjes  personen 
Vleesribben  personen 
Varkenslapjes  personen 
Kotelet  personen 
Spiering  personen 
Spek  personen 
Saté  personen 

De hoofdschotels (Runds/kalfsvlees) :

Rosbief  personen 
Biefstuk  personen 
Rundertong  personen 
Goulash  personen 
Entre cote  personen 
Rundervinken  personen 
Tartaar  personen 
Kalfslap  personen 
Kalfszwezerik  personen 
Rib Eye  personen 
Saté  personen 

De hoofdschotels (Gevogelte) :

Kippeborstfilet  personen 
Kippeboutjes  personen 
Kalkoenlapje  personen 
Gemengde saté  personen 
Eendeborstfilet  personen 
Fazant  personen 
Duif  personen 
Patrijs  personen 
Parelhoen  personen 
Kwartel  personen 

De hoofdschotels (Andere) :

Lamszadel  personen 
Lamskroon  personen 
Lamskotelet  personen 
Lamsstoofpotje  personen 
Hertenfilet  personen 
Everzwijn  personen 
Konijn  personen 
Hazenrug  personen 

De hoofdschotels (Vis) :

Zeetong  personen 
Kabeljauw  personen 
Tongrolletjes  personen 
Vispannetje  personen 
Scampi (7)  personen 
Langoustine  personen 
Kreeft  personen 
Schar  personen 
Schol  personen 
Zalm  personen 
Mosselen  personen 

Aardappelbereidingen :

Gekookte aardappelen  personen 
Kroketten  personen 
Puree  personen 
Duchesse  personen 
Frieten  personen 
Dauphine  personen 

Pasta/rijst :

Spirelli  personen 
Macaroni  personen 
Tagliatelli  personen 
Spaghetti  personen 
Rijst  personen 

Groenten :

Erwten en wortelen  personen 
Wortelen  personen 
Boontjes  personen 
Asperges (in het seizoen)  personen 
Witloof (in het seizoen)  personen 
Witte kool  personen 
Rode kool  personen 
Sla  personen 
Bloemkool  personen 
Broccoli  personen 
Prei  personen 
Spinazie  personen 
Gevulde champignons  personen 
Spruiten  personen 
Schorseneren  personen 
Witte bonen  personen 
Andijvie  personen 
Tomaten uit de oven  personen 
Ratatouille  personen 
Gestoofde erwten op Franse wijze  personen 
Rode biet  personen 

Sauzen :

Vleesjus  personen 
Champignonsaus  personen 
Peperroomsaus  personen 
Dragonsaus  personen 
Jagersaus  personen 
Bearnaise  personen 
Bechamel  personen 
Mornay  personen 
Madeira  personen 
Rode wijnsaus  personen 
Tomatensaus  personen 
Currysaus  personen 
Mosterdsaus  personen 
Sinaasappelsaus  personen 
Paprikasaus  personen 
Kreeftensaus  personen 
Witte wijnsaus  personen 
Zoet-zuresaus  personen 
Botersaus  personen 
Hollandaise  personen 
Garnalensaus  personen 
Normandische saus  personen 
Stroganoff  personen 
Preisaus  personen 
Looksaus  personen 
Thijmsaus  personen 

Desserten :

Crêpes allerlei  personen 
Ijsboek, ijslam, ijstaart  personen 
Rijstpap  personen 
Bavarois van vruchten  personen 
Flan caramel  personen 
Crème brûlée  personen 
Pêche Melba  personen 
Verse fruitsla  personen 
Negresco  personen 
Chocomousse  personen 
Pallet van de chef (verrassingsbord)  personen 

Gelieve de datum en adres vam het gebeuren ook te vermelden.